Aici incepe cautarea ta pentru cel mai bun buldoexcavator

Ai nevoie de un buldoexcavator care sa faca munca atat pe bine pe cat iti doresti tu? A venit momentul sa rezolvi problema din confortul biroului tau sau al casei tale, incepand cu consultarea ofertei online de buldoexcavatoare de la puternica companie CASE.  E bine sa stii de la inceput ca, dupa ce iti arati interesul pentru anumite modele de buldoexvacatoare ce se potrivesc specificatiilor dorite de tine, personalul Titan Machinery iti ofera consultatie caci este instruit de catre specialistii CASE Construction Equipment.

Cu ce criterii ai pornit in minte cand ai inceput sa cauti un buldoexcavator pentru afacerea ta? Poate te intereseaza sa faci economie de timp sau de carburant, ori sa ridici gradul de  siguranta pe santier. Viteza cu care face treaba se reflecta in costuri scazute de exploatare si mai mult confort.

Daca nu esti decis cu privire la marca de buldoexcavator pe care sa o integrezi in santierul tau, iti putem spune despre CASE ca este alegerea clientilor din intreaga lume care au decis sa isi construiasca succesul pe puterea si performanta acestora.

Buldoexcavatoarele CASE se gasesc in 2 variante de putere a motorului: 97 si 110 CP, dar si 2 variante de capacitate a cupei: 1.000 si 1.200 litri. Adancimea bratului de sapare este intre 4.37 si 5.88 metri, iar greutatea masinii variaza intre 8.050 si 9.430 kg. Specialistii CASE te asigura ca ambele variante de motor respecta normele de emisii Tier 4 I, s-au dovedit foarte fiabile in timp si sunt cu 10% mai puternice decat motoarele utilajelor din aceeasi clasa apartinand concurentei. Aceste motoare, cu un consum redus de carburant, asigura puterea necesara pentru executia lucrarilor necesare pe santier.

Eficienta si calitatea buldoexcavatoarelor CASE sunt recunoscute la nivel mondial, fiind insotite de servicii post vanzare la cele mai inalte standarde. Cea mai buna alegere pe care o poti face este sa colaborezi cu distribuitorul exclusiv in Romania al utilajelor de constructii CASE Construction, filiala a firmei americane Titan Machinery din Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii. In Romania, distribuitorul exclusiv se gaseste in 8 orase principale, in locatii complete cu birouri si hale de service.

Ca un mic secret, iti pot spune ca buldoexcavatoarele CASE sunt folosite pentru renovarea partiei de ski Saslong din Val Gardena (Italia), unde au loc multe dintre evenimentele Campionatului Mondial de Ski Alpin. Masinaria CASE munceste din greu sa indeplineasca exigentele clientului.

Inca un secret, pe care poate il stii deja: Competitia CASE Rodeo 2017 a fost castigata de un participant din Danemarca, iar cea mai buna echipa castigatoare este din Suedia. Au participat 13 natiuni, a fost o cursa contra cronomentru formata din 4 competitii care au scos in evidenta maiestria concurentilor dar mai ales performanta masinariilor.

Asadar, incepe aici discutia despre buldoexcavatorul de care ai nevoie si mandreste-te cu decizia luata!

Te-ar mai putea interesa: