Cateva site-uri si bloguri bune din Romania!

M-am gandit sa impartasesc cu voi cateva din site-urile si blogurile, pe care le consider eu, cele mai interesante din Romania, si sa le acord si note.

1. Descopera.ro – Am aflat de acest site acum mult timp, eram inca la facultate, anul I, cred. Din pacate au inceput si ei sa scrie tot felul de porcarii, pentru a atrage trafic. Totusi, inca mai gasesc articole interesante pe acest site, mai rar decat acum 3-4 ani, dar gasesc. Nota 9,5 (10 pentru nisa, design si 9 pentru continut, desi nu prea merita acum);

2. Buhnici.ro – De fiecare data cand mi-am cumparat un telefon, un laptop sau orice alt gadget am citit sau vizionat review-urile lui. In plus, este un om foarte placut, cred eu. Nota 10, no comment! Bravo! As vrea sa am un blog ca al lui.

3. NwRadu.ro – De el nu am auzit de foarte mult timp, probabil 1-2 ani, dar este un blog destul de interesant. Are articole foarte bune, un blog curat, dar parca ii lipseste ceva. Nota 9, poate 9,5

4. ImperatorTravel.ro – Un blog cu multe informatii interesante pentru cei care iubesc calatoriile. Nota 8

5. Digi24.ro – Este singurul site de stiri pe care il citesc, foarte rar ma uit pe alte site-uri, doar sa mai verific informatii (atunci cand aici par prea dubioase). Din pacate si ei au inceput sa se strice destul de mult, ma refer la titlurile si articolele pe care le scriu doar ca sa atraga trafic. Nota 8,5

6. LaurentiuMihai.ro – Intru foarte rar pe acest blog, dar il consider un blog curat, interesant cu informatii utile. Nota 8, poate ar merita mai mult, dar pentru mine atat valoreaza.

7. MariusCucu.ro – Abia ce am aflat de acest blog, acum 2-3 saptamani. Nu pot spune multe despre el, dar cred ca merita sa fie in acest top. Apropo are vreo 100k vizitatori, ceea ce inseamna ca este destul de bun si pentru altii.

Daca considerati ca mai sunt si alte site-uri sau bloguri care merita citite, va rog sa lasati mai jos un comentariu.

Nu strica nici un like la articol sau un share. Poate chiar si un like la pagina mea de Facebook, daca va place ce postez.

Te-ar mai putea interesa: