Fa cunostinta cu minunatele chiuvete din granit pentru bucatarie

Cine ar fi crezut ca intre chiuveta pentru bucatarie si granit poate sa existe o potrivire atat de buna? Da, ma refer la chiuveta din bucatarie, cea care este folosita de zeci de ori pe zi, mai ales in familiile cu copii sau cele numeroase. Nu trebuie sa stii chimie sau sa ai notiuni de geologie ca sa intelegi de ce granitul este foarte potrivit pentru aceasta piesa esentiala din bucatarie si chiar intreaga casa.

Compania greceasca Pyramis Metallourgia este unul dintre producatorii de top de produse pentru bucatarie, cu 9 filiale in intreaga lume, fiind inclusa in Grupul celor mai puternice firme din Grecia. Chiuvetele din granit concepute de Pyramis sunt produse din granule de cuart natural (silica), de aproximativ 1mm in diametru, in proportie de 80%, cel mai dur si rezistent component al granitului si un adaos de doar 20% rasini si aditivi care ajuta la aderarea granulelor de cuart si confera suprafetei produsului finit un aspect deosebit din punct de vedere coloristic.

Cu alte cuvinte, o chiuveta din granit pentru bucatarie inseamna un produs rezistent, confectionat din materiale de calitate exceptionala si foarte frumoase. In functie de designul bucatariei tale, ai optiunea sa alegi dintr-o paleta larga de culori: nuante clasice care mentin efectul tactil si vizual al pietrei naturale, nuante pale pentru un design discret sau nuante in ape metalice sofisticate.

REDUCERI MAGICE DE SARBATORI PE CASASIBUCATARIA.RO!

Procentul ridicat de minerale prezent in compozitia chiuvetelor Pyramis ii confera acesteia proprietati avansate de rezistenta la zgarieturi, urme si uzura. Daca ai deja masina de spalat vase si te gandesti ca nu e cazul sa investeti intr-o chiuveta foarte buna pentru ca oricum nu petreci prea mult timp in fata ei, afla ca o chiuveta excelenta de bucatarie nu poate decat sa aduca mai multa valoare, confort si placere la tine in casa. Chiuvetele din granit sunt rezistente la caldura – perfectiunea ramane neatinsa chiar daca intra in contact cu obiecte a caror temperatura poate atinge 280 C –  si la socuri mecanice – cineva mai neindemanatic din casa poate scapa un obiect greu de 1kg de la o inaltime de 70cm; totul ramane ok – dar si foarte usor de curatat.

Asadar, nu cauta chiuveta de bucatarie ieftina ci una de calitate care sa te serveasca zeci de ani. Chiuveta de bucatarie perfecta este cea care te multumeste si te bucura de fiecare data cand o folosesti. Iar una din granit de la Pyramis poate, cu siguranta, indeplini acest rol. Gasesti intreaga gama aici.

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *