Kendama. Cu ce te ajuta daca te joci? (CONCURS)

In ultima perioada kendama si spinner au devenit cele mai populare jucarii in randul copiilor si nu numai.

Numarul cautarilor in mediul online pentru aceasta jucarie a explodat, pur si simplu, de la 74k in luna ianuarie, la 368k in luna mai.

De ce este bine sa joci kendama?

Kendama este un joc clasic japonez care stimuleaza intelectul si nu numai. Pot zice ca este nevoie de multa siguranta, precizie, imaginatie, abilitate si concentrare ca sa manuiesti kendama. Pe langa toate acestea este un joc care te face sa iesi din casa, sa petreci timpul cu prietenii, sa razi, sa inveti, sa cunosti oameni noi. si cel mai interesant este ca kendama este un joc pentru toate varstele, ci nu numai pentru copii.

La ce ajuta kendama?[1]

1. Ajuta la imbunatatirea indemanarii;

2. Creste reflexele;

3. Creste indemanarea si echilibrul;

4. Ajuta foarte mult la dezvoltarea aptitudinilor strategice.

Puteti cumpara kendama online de la diverse magazine:

1. Carturesti – preturile la ei sunt destul de mari, dar calitatea si seriozitatea este mult superioara altor magazine. Transport Gratuit, la comenzi peste 75 de lei!

2. Libris – aveti TRANSPORT GRATUIT, pentru orice comanda. Gasiti pe site foarte multe modele, preturi foarte bune, seriozitate si calitate. Recomand!

3. Elefant.ro – modele foarte interesante, dar preturile putin cam mari. Eu nu as da 300 – 400 de lei pe o kendama.

CONCURS! Pentru cei care mi-ati m-ai citit articolele, daca va aduceti aminte am zis ca voi face si concursuri pe blog. Ei bine, chiar cand scriam acest articol, m-am gandit la primul concurs. Premiul consta in doua kendama (le voi comanda de pe Libris, dupa incheierea concursului).

Conditiile sunt simple:

1. Trebuie sa raspunzi la una din intrebarile: „Cu ce te ajuta kendama?” sau „Ce parere ai despre acest fenomen, kendama?”. Raspunsul trebuie scris in comentarii, mai jos, pe blog, nu pe Facebook!

2. Pasul doi este sa dai like paginii mele de Facebook, vor mai fi si alte concursuri si te va ajuta si pe tine asta;

3. Si nu in ultimul rand, trebuie sa distribui acest articol pentru prietenii tai.

ATENTIE! Trebuie sa indepliniti toti cei 3 pasi de mai sus. Daca nu lasati comentariu, nu am cum sa va contactez. Foarte multi doar au distribuit postarea, eu nu pot afla cine a distribuit postarea din articol.

Premiile le voi acorda in 2 moduri: unul prin tragere la sorti si unul pentru cel mai interesant, creativ si original comentariu. La 500 de like-uri pentru pagina mea de Facebook dau prima kendama (prin tragere la sorti), la 1000 de like-uri dau a doua kendama (pentru originalitate).

Concursul este valabil doar pentru cei care au domiciliul in Romania. Concursul se termina cand se strang cele 500 de like-uri, respectiv 1000 de like-uri pentru pagina de Facebook.

Referinte: 

[1]www.andreioprea.ro

Te-ar mai putea interesa:

3 comentarii

  1. Popa Georgiana. Bianca

    Kendama ma ajuta sa ma relaxez. Eu am o parere buna despre kendama, cu ea te incarci cu energii pozitive.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *