Livrarea in aceeasi zi – un atu pentru comerciantii online

Proprietarii de afaceri si managerii isi doresc intotdeauna sa construiasca o relatie de incredere si sprijin cu clientii lor. In acest scop, ofera discounturi si reduceri, angajeaza profesionisti care sa se ocupe de relatia cu clientii si isi sporesc standardele de calitate pentru produsele oferite.

Ce inseamna livrare in aceeasi zi?

Un alt mijloc cu care isi pot satisface clientii este rapiditatea cu care produsele ajung in casele acestora. Iar in acest sens, o arma dintre cele mai pretioase sunt serviciile de curierat rapid cu livrare in aceeasi zi. Serviciile de tip “same day” inseamna livrare rapida a produsului catre client, inseamna respect pentru client si inseamna un pas in plus in relatia dintre producator sau comerciant si client.

Clientii tind sa se fidelizeze in relatia cu anumiti distribuitori sau producatori, in functie de calitatea serviciilor oferite, iar viteza de livrare si increderea in serviciul respectiv sunt definitorii in procesul de fidelizare.

Oferirea de servicii de curierat de tip “same day” se traduc nu numai in satisfactia clientului, dar de asemenea aduc si beneficii pentru afacere.

Beneficiile livrarii Same Day

#Productivitate marita. O echipa care stie ca task-urile trebuie indeplinite in aceeasi zi, dupa care are program liber, isi va face in mod cert treaba mult mai rapid si mult mai bine. Daca in serviciile de curierat tipic, cu livrare in ziua urmatoare, coletele sunt stivuite in asteptarea zilei de maine, in serviciile de curierat rapid cu livrare in aceeasi zi, livrarile se fac cu maximum de viteza, task-urile zilei se rezolva pe loc si nimic nu ramane pe a doua zi. Aceasta inseamna productivitate maxima.

#Construirea unei relatii de incredere. Un client multumit inseamna o afacere mai puternica. Se poate ajunge la acest ideal cu servicii de curierat cu livrare in aceeasi zi. Viteza cu care produsele ajung la client inseamna pentru acesta profesionalism din partea firmei si atrage increderea clientului, care va sti cat de mult pret pune compania pe timpul si pe increderea sa. Clientii se vor simti maguliti si chiar onorati, si isi vor dori sa lucreze din nou cu o companie care ii trateaza cu respect. Mai mult, vor recomanda si altora compania, iar asta va insemna o crestere a notorietatii si a numarului de clienti.

Beneficiile serviciilor de curierat cu livrare in aceeasi zi sunt nenumarate. Este vorba despre un sistem complet nou si adaptat nevoilor societatii actuale. Consumatorii, care sunt mereu in cautare de servicii care sa le asigure confortul sunt foarte incantati de acest gen de servicii si la fel si comerciantii, care nu isi doresc sa isi piarda clientii. Cu ajutorul serviciilor de curierat same day, atat vanzatorul cat si cumparatorul se bucura de confort si satisfactie.

Sursa: Guest Post

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *