Magia cadourilor personalizate

Ai auzit de cel mai tare rucsac anti-furt? A facut furori in online, deci sigur stii despre ce este vorba; a fost declarat chiar produsul promotional al anului 2017. Nu poate fi taiat, are port de incarcare USB integrat si unghiuri de deschidere reglabile. Cum ar fi sa ai unul cu numele tau pe el? Specialistii Tropeum il vand dar il si personalizeaza frumos si repede. Aceasta este o idee excelenta de cadou de Craciun si nu numai, rucsacul fiind versatil, elegant si unisex.

Acest rucsac este doar unul dintre miile de produse propuse pentru pesonalizare. Materialele promotionale personalizate sunt cel mai des folosite in mediul corporate, dar si de afacerile mici si mijlocii ori de persoane care vor sa ofere cadouri inedite, interesante si apreciate de destinatar. Echipa Tropeum a facut pentru tine o selectie a celor mai frumoase si potrivite cadouri personalizate de Craciun. Spargatorul de nuci din metal sub forma de ren sau dopul pentru sticla Aurora cu led sunt foarte interesante si vor avea impact sigur asupra celui ce primeste darul. Ele pot fi personalizate cu numele destinatarului sau un mesaj haios ori motivational.

Acum, materialele promotiononale se pot comanda si online, asa cum faci cumparaturi pentru orice alte lucruri. Selectezi produsele si le adaugi in cos, urmand ca echipa sa  stabileasca impreuna cu tine toate detaliile.

Uite un fapt interesant: echipa Tropeum a inscriptionat pe mere rosii, reale, sigla Metal Show la targul din acest an cu acelasi nume. O alta statistica interesanta: 31% dintre americani au o sacosa personalizata, ele fiind la fel de populare precum tricourile cu mesaje si imprimeuri. In Romania, din pacate, nu sunt astfel de statistici, insa succesul acestui produs personalizat, ce ofera mii de impresii logo-ului, este garantat de piata de peste Ocean.

Tropeum are chiar si o gama de materiale promotionale personalizate dedicate femeilor, foarte variata si cu rezultate neasteptate in campanii de marketing. Orice femeie cocheta este placut surprinsa cand relatia sa cu frumusetea este recunoscuta si apreciata inclusiv in mediul de la serviciu. Aceasta relatie femeie-frumusete exista din cele mai vechi timpuri si, o dată cu trecerea timpului, devine  din ce in ce mai complexa si mai frumoasa.

Gasesti in magazinul online foarte multe categorii de produse destinate personalizarii si campaniilor de marketing. Iar daca nu gasesti exact ceea ce te intereseaza, contacteaza echipa si discuta cu ei despre cerintele tale. Vor face tot ce le sta in putinta sa iti satisfaca nevoia, la cele mai inalte standarde de calitate. Cauta acum cadourile potrivite pentru colegii si clientii tai!

Te-ar mai putea interesa: