Mi-am luat monturi din China!

Pe langa mediul online, mai am o pasiune, pescuitul. Acum vreo 5-6 saptamani am gasit pe Aliexpress, din intamplare, cateva monturi interesante si am comandat cateva seturi.

Coletul a venit abia azi, monturile sunt foarte interesante. Sunt monturi fir de par acoperite cu un material care imita iarba. In Romania nu am gasit astfel de monturi in niciun magazin (cel putin nu la cele cunoscute de mine). Abia astept sa le incerc.

Monturile costa aproximativ 7 dolari si le puteti gasi pe Aliexpress, magazinul Hirisi. Nu le fac reclama, am comandat pentru prima data de pe Aliexpress si au venit destul de greu.

M-am gandit sa fac si un mic concurs, ofer cadou un set de 2 monturi (Nr.4). Ca sa participati, lasati un comentariu mai jos, cu orice va trece prin minte, legat de pescuit, bineinteles. Poate un sfat, o balta unde sa merg, sa le incerc, pe langa Bucuresti. Si daca considerati util, dati un like paginii mele de Facebook sau distribuiti acest articol pentru prietenii vostri.

Castigatorul il aleg la sfarsitul lunii, iar pachetul il trimit prin Posta Romana.

Citeste si: Barbatii infideli sunt mai prosti decat cei devotati

Te-ar mai putea interesa:

Un comentariu

  1. serban

    Daca vrei sa vezi o balta buna cu adevarat te invit la teiu, langa pitesti. De la bucuresti o sa faci cam 40 de min pe autostrada dar merita din plin. Testezi acolo montura :).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *