Noua generatie de camioane DAF

In luna iulie a lui 2017, producatorul DAF a inceput productia a 2 noi modele de camioane care duc transportul la un nou nivel de excelenta. Cele mai bune modele de pe piata sunt tot de la DAF iar producatorul a transformat conceptul in unul si mai performant, ridicand eficienta si performanta camioanelor la un nivel greu de egalat.

Lista cu detaliile tehnice ale noilor DAF XF si DAF CF este lunga si complexa, pentru ca fiecare modificare si imbunatatire a fost gandita pentru a garanta clientilor cele mai mici costuri de operare in contextul unei disponibilitati maxime in utilizarea vehiculului.

As vrea sa punctez aici ce schimbari aduc XF si CF pentru omul din spatele volanului. Soferul este cel ajunge sa cunoasca si sa manipuleze vehicolul, folosind la maxim absolut toate caracteristicile lui. Presedintele DAF Trucks a precizat intr-o declaratie de presa ca noile modele de camioane sunt un vis real pentru sofer, acesta beneficiind de confort si servicii suport de cea mai inalta calitate.

Iata cateva dintre imbunatatirile aduse noilor modele DAF XF  si DAF CF, cu impact direct asupra soferului: noile cutii de viteze sporesc confortul soferilor, fiind deosebit de silentioase si asigurand un control precis al ambreiajului; camioanele au grad inalt de accesibilitate, interior spatios si multe alte inovatii care sporesc confortul, usurinta in operare, atractivitatea si siguranta; comenzile sunt configurabile in functie de preferintele soferului.

Ambianta eleganta si luxoasa din habitaclul noilor DAF CF si XF este asigurata de noile sisteme de control al temperaturii si  al climatizării care pot fi activate si comandate direct din panoul amplasat pe peretele din spate al cabinei, care are integrat un afisaj digital al temperaturii. Siguranta si starea de bine a soferului este luata foarte in serios, noul panou de bord afisand datele din tahograf (aparat pentru inregistrarea frecventei pulsului, respiratiei etc.) pentru a-l informa pe sofer despre timpul ramas de condus si timpii necesari de repaus.
Anul acesta, presedintele DAF a primit premiul “International Truck of the Year 2018″ pentru noile modele XF si CF. In discursul de multumire si-a aratat recunostinta pentru munca grea pe care o depune fiecare angajat al companiei DAF. Impreuna, au transformat cele mai bune camioane de pe piata in stindarde ale excelentei pure in ceea ce priveste fiabilitatea extraordinara, eficienta in consum si confortul soferului.

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *