Oameni fara suflet, fara minte, fara respect!

De ceva vreme (vreo 2 ani), prietena mea, si cu mine (uneori) ajutam cu hrana si cu diverse lucruri pisicile din zona unde locuim, si nu numai. Le cumpara boabe si plicuri de mancare si le hraneste pe toate pe care le intalneste, plus deparazitare sau alte chestii de care mai au nevoie.

In tot acest timp am vazut mai clar ce fel de oameni se gasesc printre noi, oameni care ma scarbesc. Ca de exemplu, noi le cumparam castroane si mancare, iar altii le arunca la gunoi. Nu-i inteleg pe oamenii astia, ce o fi in capul lor sec de au astfel de reactii. Bai frate, nu va pune nimeni sa le cumparati voi, dar macar nu aruncati ce le dau altii.

Un alt lucru pe care doresc sa il impartasesc cu voi este ca, de cele mai multe ori, oamenii care fac asta, sau care sunt total indiferenti sunt cei cu bani, cu foarte multi bani, iar cei care le ajuta sunt cei care le inteleg suferinta. Ca de exemplu, intr-o zi am iesit de la magazin cu un plic de mancare pentru o pisicuta din zona, am fost foarte surprins cand am vazut ca un barbat, la vreo 45-50 de ani, amarat, manca un sandvis cu salam, salamul il dadea pisicii, si el manca painea. Acel om m-a lasat fara cuvinte.

Tot fara cuvinte m-au lasat si alte „specimene”, ca nu-i pot numi oameni, care merg cu nasul pe sus si daca te vad ca ii ajuti, se uita la tine ca la un ciudat, si de cele mai multe ori gandesc: „Uite ce fac si astia, in loc sa scapam de ele, le da de mancare”, ca na, ii deranjeaza. Acesti oameni cobora din X5-uri, au 7 bratari de aur la mana, ultimul model de telefon, si nu le arunca o firimitura de paine. In cel mai bun caz ii auzi spunand: „Uite ce pisoiasi frumosi”. Tot in cadrul „specimenelor” se incadreaza si „animalele” care le arunca mancarea pe care oamenii le-o lasa.

Dupa toate aceste experiente, plus toate grozaviile de care am auzit sau le-am vazut prin media, cu animale batjocorite, am ajuns la o concluzie, nu este ceva nou descoperit, dar am simtit-o personal. Concluzia este ca oamenii bogati nu au bani, ci au suflet.

P.S. In zona Universitate sunt doi pui de pisicuta, fetite. Daca doreste cineva si are posibilitatea sa le adopte, lasati-mi un mesaj pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *