Parchetul stratificat – o alegere bună

Cu o prezență de cincisprezece ani, în România, Natural Wood Floor, produce (în propria fabrică din Sighetu Marmației) și furnizează parchet stratificat (multistrat) compus dintr-un strat de uzură din esentă nobilă, cu o grosime cuprinsă între 2,5 si 5,5 mm, plus 8 – 10 straturi de placaj din mesteacăn, în toată Europa.

Datorită placajului de mesteacăn folosit parchetul stratificat permite un transfer termic ridicat, furnizând un timp de încalzire redus și costuri scazute în comparație cu produse similare.

Cheresteaua pe care o folosim pentru producerea parchetului stratificat, este atent aleasă, ceea ce face ca podelele realizate cu parchetul furnizat de naturalwoodfloor, să fie foarte rezistente în timp. Adevarați maestri ai prelucrării lemnului, specialiștii nostri transformă această minunată resursă intr-o gamă variată de produse din lemn.

Parchetul stratificat se vrea o combinație dintre parchetul laminat și parchetul masiv. Adică este un produs obținut din suprapunerea mai multor straturi însă, spre deosebire de parchetul laminat care este un produs sintetic, când vine vorba de parchetul stratificat, vorbim de straturi de lemn.

Opțiunile multiple de alegere pe care naturalwoodfloor ți le pune la dispoziție, asigură încăperii tale o  atmosferă primitoare, aspect elegant și stil.

Indiferent de stilul  în care este amenajat spațiul, un stil clasic, modern sau rustic, sortimentele de parchet stratificat disponibile pe www.naturalwoodfloor.ro, vor satisface cu succes fiecare opțiune.

Prețurile parchetului stratificat variază între 120 si 250 de lei/mp.

Sortimentele de parchet stratificat includ :

  • parchet stratificat clasic, modern, rustic
  • parchet stratificat nuc, parchet stratificat stejar
  • parchet stratificat finisat, parchet stratificat nefinisat
  • parchet stratificat natural, parchet stratificat lăcuit, parchet stratificat uleiat, parchet stratificat învechit uleiat, parchet stratificat copt nefinisat, parchet stratificat copt lacuit, parchet stratificat lacuit afumat
  • parchet stratificat grosime între 2,5 mm și 5,5 mm
  • parchet stratificat cu 8-10 straturi de placaj din mesteacăn
  • parchet pentru trafic mediu sau intens.

Culorile variate ale parchetului stratificat se înscriu într-o paletă generoasă, menită să satisfacă gusturi estetice extrem de rafinate.

Printre promoțiile pe care le are Natural Wood Floor, se numără și produsul Parchet stratificat Stejar Premium Uleiat, acum la un preț redus. Parchetul stratificat  Stejar Premium Uleiat este potrivit pentru mai multe tipuri de instalare, flotant sau prin lipire de sapă, inclusiv instalarea pe încalzire prin pardoseală. Revine în atenția clienților parchetul cu aspect învechit Stejar Invechit Uleiat Ebony, pretabil atât pentru încăperile unei locuințe cât și pentru încăperile de birou. Acestea din urmă sunt doar două exemple de parchet stratificat de înaltă calitate, oferite de Natural Wood Floor.

Finisajele speciale, executate într-o gamă variată de culori, asigură un ambient plăcut și natural în încăperea ta. Rezistenta în timp și stabilitatea dimensională a parchetului stratificat iî fac să fie alegerea perfectă pentru clima tării noastre, unde umiditatea aerului poate avea variatii foarte mari in functie de anotimp.

Te-ar mai putea interesa: