Produsele naturiste inseamna respect pentru corp

Ceea ce punem pe pielea noastra si in corpul nostru conteaza. Pielea nu este o bariera, iar corpul nu elimina tot ceea ce nu-i foloseste. Cine stie ce se intampla in corpul nostru atunci cand il expunem la cantitati infime de substante sintetice in fiecare zi, timp de ani de zile? Nimeni nu stie cu adevarat, asa ca este bine sa mergem la sigur si sa alegem produse naturale, non-toxice.

Etichetele cu ingrediente ale suplimentelor alimentare si ale produselor de ingrijire personala trebuie citite la fel cum citim etichetele produselor alimentare din supermarket. Invata sa recunosti ingredientele periculoase pentru sanatatea si sa aplici principiul “cu cat mai putine ingrediente, cu atat mai bine”.

Cele mai cautate produse naturiste sunt cele de slabit, potenta si imunitate, de preferinta cu sigiliul Made in Romania. Si pentru ca cererea si interesul clientilor este atat de mare, unii doctori s-au specializat in recomandarea de produse naturale potrivite diagnosticului pacientului. Pentru siguranta clientilor, magazinul online Plantada colaboreaza cu un medic specialist in apifitoterapie si medicina ayurvedica, astfel incat clientul ia decizii informate si evita sa cheltuiasca bani inutili pe produse ce se dovedesc ineficiente pentru problema lui.

Pentru ca piata produselor naturiste nu este reglementata, revine la latitudinea cumparatorului sa gaseasca branduri de incredere. Aici recomandarea specialistului este cruciala pentru ca ofera incredere marcii. La fel si feedback-ul clientilor care au utilizat produsul pentru aceeasi problema, desi se stie ca stilul de viata are un impact crucial asupra starii noastre de sanatate pe termen lung. Insa increderea conteaza foarte mult atunci cand vine vorba de recomandarea medicului, de magazinul care vinde produsul (felul in care este pastrat conteaza foarte mult) si de lista ingredientelor; in cel mai rau caz, produsul naturist este ineficient, fara efecte secundare sau colaterale.

Revenind asupra magazinului online, este foarte important sa alegem unul de mare incredere, cu stoc serios de produse si validat de clientii sai fideli. Magazinul de produse naturiste Plantada comercializeaza peste 5.000 de produse stocate in conditii optime, acopera o gama foarte mare de categorii de produse si se remarca prin promptitudine, rapiditate in livrarea comenzilor, suport specializat si consultatii oferite de medici specialisti fitoterapeuti.

Motto-ul lor spune ca “Incercam sa strangem o mica parte din marea varietate de produse romanesti si sa le prezentam mai departe publicului larg, imbinand valorile traditionale cu descoperirile de ultim moment.” Asta ii recomanda drept furnizori de incredere pentru produsele naturale romanesti cu traditie si rezultate validate in timp.

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *