Recenzie – Tată bogat, tată sărac (Robert Kiyosaki)

Tată bogat, tată sărac – Robert Kiyosaki este o carte excelentă pentru oricine dorește să afle care este secretul succesului, indiferent de vârstă, educație și specialitate. De asemenea, este foarte recomandată pentru tinerii anteprenori.

Robert Kiyosaki vrea să ne transmită prin această carte că oamenii săraci muncesc din greu pentru bani, în timp ce oamenii bogați lasă banii să muncească pentru ei.

Oamenii săraci caută să muncească pentru bani, oamenii bogați muncesc pentru a învăța. Părinții săraci își îndeamnă copiii să muncească din greu, să învețe bine, să aibă o meserie și să obțină o slujbă stabilă. Parinții bogați își îndeamnă copiii să urmeze cursuri de specialitate, cursuri de educație financiară, să afle câte puțin din cât mai multe domenii și să își întemeieze propia companie. Prin acest mesaj Robert Kiyosaki dorește să le arate cititorilor adevărul despre bani.

Cartea Tată bogat, tată sarac se bazează pe povestea de viață a autorului, al cărui tată a muncit toată viața pentru un post cât mai bine platit. Tatăl bogat este tatăl unui prieten al acestuia, un foarte bun om de afaceri.

Câteva cuvinte despre autor

Robert Toru Kiyosaki (n. 8 aprilie 1947) este un investitor, om de afaceri și autor american de literatură motivațională. Kiyosaki este foarte cunoscut datorită seriei de cărți de educatie financiara Tată bogat, tată sărac. A scris 18 cărți care s-au vândut într-un total de 26 milioane de exemplare.

Sursa: ro.wikipedia.org

Îți recomand și: Testamentul lui Abraham, de Igor Bergler

Ce te învață cartea Tată bogat, tată sarac, de Robert Kiyosaki?

#1 Oamenii bogați nu muncesc pentru bani.

#2 Muncește ca să înveți, nu munci pentru bani.

#3 Experiența te face mai deștept.

#4 Cu cât oferi mai mult, cu atât primești mai mult.

#5 Vremurile grele aduc oportunități noi.

#6 Să nu îți fie teamă de eșec.

#7 Nu pune banii la saltea, investește-i.

Cartea Tată bogat, tată sărac – Robert Kiyosaki poate fi comandată online de la unul din următoarele magazine online: Libris.ro, eMag.ro, Cărturești.ro

Spune-mi părerea ta despre cartea Tată bogat, tată sărac – Robert Kiyosaki în secțiunea de comentarii.

Citește și: Puterea extraordinară a subconștientului tău – Joseph Murphy

Îți recomand și: Testamentul lui Abraham, de Igor Bergler

Te-ar mai putea interesa: