Roboutique – Tehnologia la tine acasă

Roboutique este o companie românească fondată în anul 2012. Scopul acestora este să aducă tehnologia robotizată în casele românilor. Au reușit să facă asta cu succes și să fie tot timpul la curent cu cele mai noi tehnologii.

Aceștia oferă soluții pentru activități casnice, precum roboții de curățat ferestre, aspiratoare robot, roboți pentru tuns gazonul sau pentru curățat piscina, roboți pentru uscat și călcat precum și purificatoare de aer și dezumidificatoare.

Printre produsele recomandate pe website-ul www.roboutique.ro se regăsesc:

#Aspirator Neato Connected D5+

Controlabil prin aplicație, Neato Botvac Connected D5+, este robotul aspirator complet. Fie că ești la locul de muncă, pe drum spre casa ta sau poate la plaja – prin intermediul Smartphone-ului, tabletei, smartwatch-ului sau dispozitivelor Android puteți controla și monitoriza Neato Botvac Connected D5 oriunde vă aflați.

#Filtru de apă portabil Lifestraw Steel

LifeStraw Steel este ideal pentru drumeții, backpacking, camping și călătorii. Procesul de filtrare in 2 etape elimină bacteriile și protozoarele și reduce materiile chimice organice si clorul.

LifeStraw Steel are un proces de filtrare în 2 etape. Filtrul de carbon activ îndepărtează unele substanțe chimice cum ar fi clorul, iar filtrul cu tehnologie ”Hollow fibre” -fibra goala- elimină 99,9999% din bacterii și 99,9% din protozoare.

#Robot pentru uscat și călcat Eolo SA06 Inox

Robot pentru uscat și calcat, Eolo SA06 Inox, este un dispozitiv semiprofesional capabil să usuce simplu, comod și convenabil îmbrăcămintea umedă, cum ar fi : tricourile, bluzele, tricourle polo, sacourile, pantalonii, jeansii și pantalonii scurți.

Jetul de aer (cald sau la temperatura camerei) permite în câteva minute, în mod automat și în deplină siguranță, efectuarea unora dintre treburile casnice și profesionale cele mai incomode, obositoare și costisitoare, respectiv călcarea și uscarea hainelor.

#Ionizator electric Alkaviva Vesta H2

Vesta H2 îți oferă cel mai bun sistem de filtrare pe care îl poți găsi într-un ionizator de apă și cele mai noi și mai performante caracteristici de generare a Hidrogenului pe care le poți cumpăra. Este vârful Seriei H2. Rezultatule este că obții cea mai sigură, curată, sănătoasă și – foarte important – cea mai gustoasă apă.

#Robot pentru curățarea ferestrelor Hobot 288

Hobot 288 curăță rapid și precis ferestre și diferite alte tipuri de suprafețe din sticlă. Se mișcă liniar, deplasare în două direcții. Cu ajutorul tehnologiei Single-side, Hobot 288 poate fi folosit pentru diferite grosimi de sticlă și suprafețe netede, cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabină de duș, gresie și multe altele. Sistemul UPS încorporat protejează robotul în timpul unei pene de curent. Hobot 288 este echipat cu un senzor giroscopic, senzori laser și un sistem de navigație cu AI-Techonology 3.0, care controlează miscarea robotului.

Acestea sunt doar câteva exemple de roboți comercializați de Roboutique care vă pot face viața mai ușoară.

Te-ar mai putea interesa: