Termina curatenia de toamna fara efort cu noile aspiratoare robot

Cand nu ai suficient timp, curatenia din fiecare saptamana se poate transforma intr-o cursa contra cronometru din care cu greu reusesti sa iesi invingator. Suprafata prea mare de maturat si spalat, colturile in care ajungi cu greu si oboseala acumulata care-ti strica toata ziua, iata doar cateva dintre dezavantajele unei curatenii obisnuite, cu matura, mop, multe carpe si bureti si evident multa ambitie sa termini cat mai repede treaba.

Curatenia poate deveni insa mult mai confortabila si mai placuta cu un aspirator robot. Spre deosebire de aspiratorul obisnuit, care face un zgomot destul de mare si nici nu e chiar atat de eficient, noile aspiratoare robotizate sunt silentioase, isi fac treaba de minune singure, singurele. Nu ai nevoie sa intervii in procesul de curatare sau spalare, aspiratorul isi termina treaba rapid iar tu te poti uita linistit la serialul preferat.

Apiratoarele robot au doar avantaje

Aspiratoarele robot sunt avantajoase si pentru ca nu consuma multa energie electrica, au acumulatori puternici care permit o curatenie completa fara o reincarcare, filtrele speciale si senzorii permit aspiratoarelor robotizate sa curete in profunzime orice fel de suprafete.

In functie de ce aveti nevoie si de cat de murdare sau mari sunt suprafetele, un aspirator robot poate fi programat pentru a realiza un anumit tip de curatenie sau va puteti baza pe programele presetate. Aspiratoarele moderne robotizate se pot feri de obstacole, pot realiza harti 3D si pot termina curatenia fara sa se loveasca, au acces si in zonele in care praful si mizeria nu pot fi curatate in mod obisnuit, gratie unui design ingenios realizat de specialisti.

Unele modele de aspirator robot au si telecomanda, pot colecta cantitati mari de mizerie si praf, se pot folosi pe orice suprafete, covoare, parchet, mochete, gresie, curatarea se realizeaza in mai multe faze pentru indepartarea totala a microbilor si mizeriei. Impuritatile sunt detectate acustic. Cand isi termina treaba aspiratoarele se intorc la priza si incepe reincarcarea, durata curateniei este redusa astfel si in tot timpul liber va puteti bucura de momente placute in compania celor dragi.

Roboutique este magazinul tau cu roboti aspirator de top de la firme din toata lumea

Pe Roboutique.ro, magazin online nisat pe comercializarea de tehnologii moderne, veti descoperi o gama variata de aspiratoare robot de la firme recunoscute la nivel mondial pentru calitate si tehnologii de top incorporate in produse.

Roboutique pune la dispozitia clientilor livrare rapida dupa confirmarea comenzii, numeroase variante de plata, inclusiv plata online sau plata in rate fara dobanda. Toate produsele sunt noi si se livreaza in ambalaje originale, au instructiuni usor de urmarit, programe predefinite pentru toate tipurile de curatenie. Acumulatorii aspiratoarelor robot sunt suficient de mari si de puternici pentru a permite curatenia eficienta atat la casa, cat si la bloc.

Sursa: Guest Post

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *