Voi ce părere aveți despre experiențele celor care susțin că au văzut lumea de dincolo?

De curând, am citit câteva lucuri interesante despre cartea Mintea de dincolo, de Dumitru Constantin Dulcan. De asemenea, curiozitatea m-a făcut să citesc și câteva fragmente din carte (nu am avut răbdare să o citesc pe toată).

Vă pot spune că, în câteva minute, am aflat câteva lucruri foarte interesante. Foarte multi oameni (medici, oameni de știință, cercetători, etc.) consideră că experiențele celor care se află în moarte clinică au explicații științifice, sunt simple iluzii. Dumitru Constantin Dulcan încearcă să explice în cartea sa – Mintea de dincolo – că aceștia se înșeală, și că aceștia chiar au ajuns în lumea de dincolo.

Foarte interesante sunt exemplele pe care autorul le dă și povestirile celor care au trăit astfel de experiențe, unii dintre ei au spus că și-ar fi dorit să rămână acolo, să nu se mai întoarcă la viață. De exemplu, Sylvia Browne  (o femeie dată ca exemplu de autorul cărții) spune că „ acasă este dincolo și nu aici, unde suntem doar într-o scurtă vizită în comparație cu eternitatea de dincolo.” 

Dumitru Constantin susține că toți cei care au trăit astfel de experiențe, indiferent de religie, locație, vârstă sau sex, descriu experiențele după același tipar. Aceștia declară că au mers printr-un tunel, însoțiți de îngeri sau rude decedate, iar apoi au întâlnit o ființă de lumină (Dumnezeu).

Voi ce părere aveți? Aceste experiențe chiar există sau sunt doar iluzii create de mintea umană în anumite condiții?

Citește mai multe pe Amiiko.ro – Mintea de dincolo – Dumitru Constantin Dulcan

Comandă cartea de pe Libris.ro

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *