Vrei o baie de vis? Iata la ce trebuie sa fi atent!

Design-ul unei bai incepe, fara indoiala, de la gresie si faianta, iar alegerea acestora nu este mereu foarte usoara. De ce? Pentru ca intr-o baie moderna, eleganta si confortabila, toate detaliile trebuie bine puse la punct, iar baza unui design pentru o baie sunt gresia si faianta (culorile pentru care optezi, modelul acestora, dimensiunile, etc.). Toate aceste aspecte trebuie sa fie gandite, din timp, pentru a putea finisa intreaga amenajare si pentru a alege mobilierul baii in functie de culorile si modelele de placi pentru care vei opta.

Cum alegi gresia si faianta pentru o baie?

Daca nu ai un model de amenajare a unei bai, dupa care ti-ar placea sa te conduci, si ai vrea sa iti creezi propriul design pentru baie, atunci ar trebui sa tii cont de cateva aspecte importante. In primul rand, gandeste-te la toate, absolut toate elementele design-ului, incepand cu gresia si faianta, pana la accesoriile care se vor afla in baia ta. Acest lucru te va ajuta sa le alegi si sa le combini mai usor. Daca, insa, ai gasit deja un design pentru baie care iti place foarte mult si ai vrea, in acelasi stil, sa amenajezi si baia ta, atunci, trebuie sa te asiguri ca modelele de gresie si faianta, dar si culorile sunt potrivite pentru spatiul de care dispui.

Sfaturi practice pentru a alege culorile, modelul si cea mai buna calitate

In functie de cat de generos este spatiul din baie ar trebui sa alegi culorile si modelul pentru gresie si faianta. Spatiul este foarte important, deoarece, chiar daca iti plac foarte mult anumite culori sau modele, daca spatiul de care dispui este unul mai mic, atunci gresia si faianta ar putea sa nu fie deloc potrivite pentru baia ta. Daca, insa, spatiul este unul mai generos, poti opta pentru cele mai diverse modele si culori. Pentru un spatiu mai mic sunt recomandate culorile pastelate. Totusi, nu evita si modelele simple de placi, ceva simplu si elegant ar putea sa aduca un plus de confort si intr-o baie mai mica.

Nu in ultimul rand, calitatea este una de care trebuie sa tii cont, neaparat. Daca vrei sa te poti bucura timp indelungat de eleganta si confort in baia ta, alege materiale de cea mai inalta calitate.

Guest Post: C24

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *